اتهام تروریستی به #سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، جفا به ملت ایران و ادامه سیاستی است که آمریکا از کودتای ۲۸ مرداد علیه آزادی و استقلال ایرانیان اتخاذ کرده است. بزرگترین بازنده این اقدام دولت آمریکا است. دولت و ملت ایران صد سال آزگار با این تخاصم آشکار، آشنا هستند.

#رشتو
۱/ همچنان آشنایی و رفاقت شخصی و فشارهای جناحی، انتصاب مدیران کلان سازمان ها را رقم می زند، نه انتخاب براساس ارزیابی، شایستگی و کاردانی! این بار خسارت های بزرگ به بهانه جوانگرایی بر کشور تحمیل می شود و شیپور از سمت گشاد نواخته می شود.

۲/ با تاسف بسیار، اکنون با دور زدن جوانان واجد شرایط و شاغل در درون سازمان ها به ویژه متخصصین و اهل نظر در امور بازنسشتگی، فردی ناآشنا و با شرایط کاملا غیرمرتبط به عنوان مدیرعامل یکی از بزرگترین صندوق های کشوری منصوب می شود.

۳/ آیا نمی دانید انتصاب فردی بی تجربه و بدون کوچکترین سابقه اجرایی و مدیریتی در امور بازنشستگی در راس سازمان صندوق بازنشستگی کشوری چه نتایجی به بار خواهد آورد؟ فردی که یک شبه، نردبان رسیدن به مدیرعاملی صندوق را طی کرده است، چگونه می تواند مشکلات متنوع صندوق را مدیریت کند؟

۴/ متاسفانه این انتصاب، براساس ارزیابی عقلانی و قانونی اعضای هیئت امنای صندوق نبوده است لذا قطعا با اتکا به قوه اجباری انتصاب، یکه تازی و خودمحوری را پیشه خواهد کرد و معلوم نیست چه بر سر بازنشستگان بینوای این کشور خواهد آمد؟

۵/ معلوم نیست چگونه آلام و نیازهای سالخوردگان فرهیخته سامان خواهد یافت؟ فرصت آزمون و خطا برای جامعه مصیبت زده ما پایان یافته است. با انتصاب های غلط با سرمایه های مردم بازی نکنیم!

۶/ آیا انتصاب این‌چنینی، وهن قوانین، بی احترامی به اصول تصمیم گیری و دموکراسی و بی اعتنایی به حق انتخاب قانونی اعضای هیئت امنای صندوق بازنشستگی کشوری نیست؟ الله اعلم، شاید برای نابودی امید بازنشستگان و شاغلان کشوری انتصاب فردی بی تجربه و عاری از سوابق مربوطه راه مناسبی باشد...!!

💬🔸اعتراض شدید محمدرضا بادامچی، نایب رییس کمیسیون اجتماعی مجلس به انتصاب مدیرعامل صندوق بازنشستگی کشور:

🔹این اقدام، وهن قوانین و بی اعتنایی به اصول تصمیم گیری و دموکراسی است

🔹این بار خسارت های بزرگ به بهانه جوانگرایی بر کشور تحمیل می شود و شیپور از سمت گشاد نواخته می شود

🔸همچنان آشنایی و رفاقت شخصی و فشارهای جناحی، انتصاب مدیران کلان سازمان ها را رقم می زند، نه انتخاب براساس ارزیابی، شایستگی و کاردانی! این بار خسارت های بزرگ به بهانه جوانگرایی بر کشور تحمیل می شود و شیپور از سمت گشاد نواخته می شود. با تاسف بسیار، اکنون با دور زدن جوانان واجد شرایط و شاغل در درون سازمان ها به ویژه متخصصین و اهل نظر در امور بازنسشتگی، فردی ناآشنا و با شرایط کاملا غیرمرتبط به عنوان مدیرعامل یکی از بزرگترین صندوق های کشوری منصوب می شود.

🔸آیا نمی دانید انتصاب فردی بی تجربه و بدون کوچکترین سابقه اجرایی و مدیریتی در امور بازنشستگی در راس سازمان صندوق بازنشستگی کشوری چه نتایجی به بار خواهد آورد؟ فردی که یک شبه، نردبان رسیدن به مدیرعاملی صندوق را طی کرده است، چگونه می تواند مشکلات متنوع صندوق را مدیریت کند؟

🔸متاسفانه این انتصاب، براساس ارزیابی عقلانی و قانونی اعضای هیئت امنای صندوق نبوده است لذا قطعا با اتکا به قوه اجباری انتصاب، یکه تازی و خودمحوری را پیشه خواهد کرد و معلوم نیست چه بر سر بازنشستگان بینوای این کشور خواهد آمد؟ معلوم نیست چگونه آلام و نیازهای سالخوردگان فرهیخته سامان خواهد یافت؟

🔸فرصت آزمون و خطا برای جامعه مصیبت زده ما پایان یافته است. با انتصاب های غلط با سرمایه های مردم بازی نکنیم. آیا انتصاب اینچنینی، وهن قوانین، بی احترامی به اصول تصمیم گیری و دموکراسی و بی اعتنایی به حق انتخاب قانونی اعضای هیئت امنای صندوق بازنشستگی کشوری نیست؟ الله اعلم، شاید برای نابودی امید بازنشستگان و شاغلان کشوری انتصاب فردی بی تجربه و عاری از سوابق مربوطه راه مناسبی باشد...!!

🔸 "مردم لرستان" در سیل سهمگین و سکوت رسانه گرفتار هستند! ار نهادهای ملی انتظار میرود همانند شیراز و گلستان به کمک مردم بشتابند. درباره مدیریت بحران باید فکری جدی اندیشیده شود. ما در این حوزه به احاظ نرم افزاری، سخت افزاری و مدیریتی بسیار عقب مانده هستیم!

لرستان را دریابیم

💬🔸انتقاد بادامچی، نایب رئیس کمیسیون اجتماعی مجلس از "سکوت رسانه‌ها" و "مدیریت بحران" در قبال سیل لرستان❗️

‏❗️از نهادهای ملی انتظار می‌رود همانند شیراز و گلستان به کمک مردم لرستان بشتابند.

❗️در حوزه مدیریت بحران به لحاظ نرم افزاری، سخت افزاری و مدیریتی بسیار عقب مانده هستیم!

۱/ اگر لوايح الحاقى تصويب نشوند، ارتباط مالى كشور با دنيا دچار مشكل مى‌شود. نمى‌گويم تصويب اين لوايح معجزه مى‌كند؛ اما با تصويب آن، مانع از ايجاد مشكلات جديد در صادرات كشورخواهيم شد.

۲/ هر زمان، گشايشى درباره مساله‌ای موجود نباشد، ناچاريم به سمت همه پرسى حركت كنيم. در مورد تعييــن تكليف لوايح FATF، تاكنون جريانهاى سياسى مختلف نتوانسته اند به توافقى نهايى برسند. ازهمين رو بهتر است مردم دست به انتخاب بزنند.

۳/ در صورت انتخاب مردم، نتيجه هرچه كه باشد، ديگر يک طيف سياسى خاص محكوم نمى‌شوند و تبعات تصويب يا عدم تصويب اين لوايح دامن‌گیر یک جناح نخواهد شد.

#همه‌پرسی

#FATF

#پالرمو

🔹محمدرضا بادامچی در نشست فراکسیون کارگری مجلس که با حضور شرکای اجتماعی کار یعنی کارگران، کارفرمایان و دولت که درخصوص تعیین دستمزد حداقلی برگزار شد، به لحاظ کردن خط فقر، تورم سال ۹۸ و به ویژه تورم اقلام خوراکی در تعیین دستمزد کارگران تاکید کرد.

🗣نایب‌رییس کمیسیون اجتماعی مجلس گفت:

🔹دستمزد کارگران در حالی بررسی می‌شود که فاصله افزایش حداقل قیمت‌ سبد مصرفی کارگران از اول فروردین سال جاری تاکنون، به صورت میانگین یک میلیون و دویست تومان بوده است و به دلیل وضعیت نابسامان واحدهای تولیدی، با افزایش ۸۰ درصدی تورم تولیدکننده روبرو هستیم.

💬🔸برای پرونده های پیچیده از همه‌پرسی استفاده شود / تکلیف پالرمو را مردم تعیین کنند

🗣«محمدرضا بادامچى (https://goo.gl/pJfGGd)» نماينده اصلاح‌ طلب شهر تهران در ارتباط با برگزارى همه پرسى در خصوص موضوعات مختلف گفت:

🔹طبق پيش‌بينی قانون اساسى، در مواردى كه دستگاه حكومتى نمى‌تواند تصميم گيرى قاطعی انجام دهد، همه پرسى يكى از راه‌هاى تصميم گيرى است. اگر مجلس يا دولت صلاح بدانند همه‌ پرسى راه بسيار خوبى براى حل مسئله لوایح FATF است.

🔹به نظر مى‌رسد مجمع تشخيص مصلحت نظام در تصميم گيرى نهايى درباره اين لوايح تعلل مى‌كند. به همين دليل ممكن است كشور در تامين منابع بودجه سال ۱۳۹۸، دچار مشكلاتى جدى شود؛ زيرا بخشى از منابع بودجه اى سال ۱۳۹۸، درآمد حاصل از فروش نفت و محصولات پتروشيمى است.  

🔹ازهمين رو اگر كشور نتواند با كشورهاى ديگر تبادل بانكى داشته باشد، دولت ممكن است نتواند درآمد حاصل از فروش اين منابع را بدست آورد و بدين ترتيب ارز وارد كشور نخواهد شد. در پى ايجاد مانع براى ورود ارز به كشور، وصول ماليات نيز دچار مشكل خواهد شد.  

🔹زمانى دولت مى‌تواند از اصناف و كسبه ماليات دريافت كند كه اين اصناف گردش مالى داشته باشند. بدين ترتيب اگر اخذ ماليات هم دچار مشكل شود، بودجه در آمدى سال ۱۳۹۸ بطور كل دچار آشفتگى خواهد شد.

🔹بادامچى تاكيد كرد: اگر لوايح الحاقى تصويب نشوند، ارتباط مالى كشور با دنيا دچار مشكل مى‌شود. نمى‌گويم تصويب اين لوايح معجزه مى‌كند؛ اما با تصويب آن، مانع از ايجاد مشكلات جديد در صادرات كشورخواهيم شد.

🔹وى همچنين اضافه كرد: البته جاى سوال است كه چرا آقاى حاجى دليگانى چنين پيشنهادى داده است؛ زيرا يک طيف خاص سياسى همواره با اخذ نظر عمومى مردم مخالف بوده اند.  

🔚بادامچى ضمن انتقاد از قرار دادن موضوعات مختلف در ذيل بحث همه پرسى، گفت:

🔹بايد تفكيكى ميان ۴ پيشنهاد آقاى حاجى دليگانى براى همه پرسى قائل شد. به نظر مى‌رسد پرونده FATF، به بن بست رسيده است.

🔹از همين رو زمانى كه راه گشايشى وجود نداشته باشد، ناچاريم به سمت همه پرسى حركت كنيم. در مورد تعييــن تكليف لوايح FATF، تاكنون جريانهاى سياسى مختلف نتوانسته اند به توافقى نهايى برسند. ازهمين رو بهتر است مردم دست به انتخاب بزنند.

🔹اين نماينده مجلس گفت: نكته مهم اين است كه در صورت انتخاب مردم، نتيجه هرچه كه باشد، ديگر يک طيف سياسى خاص محكوم نمى‌شوند و تبعات تصويب يا عدم تصويب اين لوايح دامن‌گیر یک جناح نخواهد شد.

🔹به گزارش ايرنا، وى افزود: سه مورد ديگرى كه آقاى حاجى دليگانى به عنوان موضوع همه پرسى پيشنهاد كرده‌اند،
جاى بحث كارشناسى دارد و مجلس قادر است درباره آن تصميم گيرى نمايد.

🔹تصميم گيرى در باره اين پيشنهادات دچار بن بست نشده، در نتيجه نيازى به برگزارى همه پرسى درباره آنها نيست.

امروز در مجلس مصوب کردیم هر فرد تنها سه دوره می‌تواند #نماینده_مجلس باشد. به این ترتیب نمایندگانی که سه و بیش از سه دوره در مجلس حضور دارند، از سال آینده جای خود را به جوان‌ترها خواهند داد. این #محدودیت_نمایندگی فرصتی ارزشمند برای #جوانان و تلاشی دیگر برای تحقق #جوان‌گرایی است.

روحانی، استعفای ظریف را نپذیرد

🔸توییت نایب‌رییس کمیسیون اجتماعی مجلس:
🔹‏تلاش‌های رییس دستگاه دیپلماسی در دفاع از ایران و نظام، تحسین مردم، مسئولان و حتی دشمنان را برانگیخت. از رییس جمهور محترم می‌خواهیم ضمن ‎#عدم_پذیرش استعفای وزیر امور خارجه، از دکتر محمدجواد ‎#ظریف به‌صورت جدی ‎#حمایت کنند و درباره ماوقع به مردم ‎#گزارش دهند.

💬🔸قطعا اصلاح‌طلبان مجلس با استیضاح رئیس‌جمهوری مخالفند...

🔹موافقان استیضاح‌ آقای روحانی همان ۱۳ نفر هستند و همیشه در موضوعات مختلفی که در مجلس مطرح می‌‌شود دنبال هیاهو و تنش‌اند.

🔹هیچ کس در بین اصلاح‌طلبان مجلس به استیضاح رئیس‌جمهوری علاقه‌ای ندارد.

🔹ممکن است برخی انتقاداتی داشته باشند که طبیعی است، اما هیچ کس در این شرایط حاضر به همراهی با این گروه از اصولگرایان نیست/ایرنا

💬🔸بادامچی، نماینده مردم تهران

❗️اینکه #پراید با جهش ۱۵۰ درصدی در کمتر از یک سال، به مرز پنجاه میلیون تومان برسد، یک امر تراژیک است.

❗️تعلل مجمع تشخیص مصلحت در اتخاذ تصمیم درباره لوایح پالرمو و CFT به این آشفته بازار دامن میزند.

استفاده صحیح از فضای مجازی حائز اهمیت است و مسئولان باید از حضور جوانان و استفاده بهینه از فضای مجازی در جهت شفاف سازی، توسعه کشور و مقابله با رویکرد های دشمنان استقبال کنند.
یکی از مهم‌ترین کاربردهای فضای مجازی در نشر اخبار است که نقاط تاریک را روشن کرده و نقش موثری در شفاف سازی دارد. می‌توان گفت که دسترسی به فضای مجازی الفبای شفافیت است.

محمد رضا بادامچی در گفت‌وگو با ایسنا درباره معایب و محاسن استانی شدن انتخابات مجلس گفت:

🔹با استانی شدن انتخابات باید احزاب شناخته شده‌ای شکل بگیرند که بتوانند افراد را شناسایی کنند و آن‌ها را در بالا و پایین زندگی سیاسی بسنجند تا درنهایت افراد شایسته را برای کاندیدا شدن و ورود به مجلس آماده کنند.
🔹نماینده مردم تهران در مجلس با بیان اینکه عده‌ای مطرح می‌کنند که هنوز احزاب در کشور فعال نیستند، گفت: قانون اساسی ما انتخابات را به رسمیت می‌شناسد و به دموکراسی پایبند است. باید احزاب نیز در آن جایگاه خود را به دست آورند.
🔹این عضو فراکسیون امید مجلس افزود: بدون حزب، مجلس نمی‌تواند پاسخگوی نیازهای جامعه باشد و در صحنه سیاست به‌خوبی نقش ایفا کند.
🔹بادامچی در ادامه درباره ظرفیتی که در این طرح برای شوراهای محلی به‌منظور رسیدگی به مسائل محلی دیده شده، بیان کرد: در زمانی که موضوع شوراهای محلی پی‌ریزی شد قرار بر این بود که شوراهای محلی نقش سازمان‌های منطقه ای را ایفا کنند و مشکلات منطقه را آن‌ها مدیریت کنند و نقش پارلمان داشته باشند.
🔹نایب رئیس کمیسیون اجتماعی مجلس بیان کرد: اما کم‌کم شوراهای محلی محدود شدند که این به نگرش دموکراسی در کشور باز می‌گردد. ما اگر مجلس قوی و نگرش دموکراسی در کشور داشتیم، این اجازه داده نمی‌شد تا شوراهای محلی تنها به یک بعد شهرداری‌ها محدود شوند. هدف از شکل‌گیری شوراها حل مشکلات محلی به وسیله آن‌ها بود.
🔹از نظر من استانی شدن انتخابات گامی برای گسترش وظایف شوراها در مناطق است. البته این کار سختی است که باید کم‌کم به این سمت رفت.