یک عضو فراکسیون امید مجلس شورای اسلامی معتقد است اگر عملکرد مجلس دهم مورد قبول مردم نبوده، نه به‌دلیل ناکارآمدی نمایندگان، بلکه به‌دلیل موانع خارج از مجلس است. محمدرضا بادامچی، نماینده مردم تهران در ارزیابی‌اش از عملکرد مجلس دهم و فراکسیون امید اظهار کرد: ما تلاش کردیم، اما اگر نتوانسته‌ایم به آنچه وعده داده بودیم، عمل کنیم، به‌دلیل مشکلات خارج از مجلس است. او توضیح داد: مشکلات ما ساختاری است. بسیاری از مسائل هست که در دست نمایندگان مجلس نیست و خارج از اختیارات نمایندگان است. به‌عنوان نمونه، در تصویب لوایح مربوط به FATF مجلس تلاش خود را کرد، اما باقی کار در دست مجلس نبود. بیرون از مجلس مانع درست کردند و ما دیگر کاری از دستمان برنمی‌آمد، جز بیان تذکر. بادامچی با بیان اینکه «ما در مجلس تلاش کردیم آنچه قانون حکم کرده، انجام دهیم، اما همه‌چیز در اختیار ما نیست» افزود: بسیاری از گره‌ها خارج از مجلس درست می‌شود که خارج از اختیارات نمایندگان مجلس است. موانع بیرون از مجلس باعث شده عملکرد مجلس دهم آن‌طور که مردم انتظار داشتند، نباشد. وی گفت: بیشتر مشکلات ما به دلیل ضعف‌های ساختاری است. باید این موانع برطرف شود تا هر نهاد و دستگاهی در جای خود موثر و کارآمد باشد. به گزارش ایرنا، بادامچی در پاسخ به این سوال که پیش‌بینی‌اش از انتخابات مجلس آینده چیست و آیا لیست اصلاح‌طلبان مانند دور گذشته می‌تواند موردقبول مردم واقع شود گفت: من نمی‌توانم پیش‌بینی کنم؛ کار سختی است.

 

منبع: روزنامه آفتاب یزد

بسیاری از گره‌‌ها خارج از مجلس درست می‌شود که خارج از اختیارات نمایندگان مجلس است. موانع بیرون از مجلس باعث شده عملکرد مجلس دهم آن‌طور که مردم انتظار داشتند، نباشد.

محمدرضا بادامچی، نماینده مردم تهران در گفت‌وگو با ایرناپلاس در ارزیابی‌اش از عملکرد مجلس دهم و همچنین فراکسیون امید اظهار کرد: ما تلاش کردیم، اما اگر نتوانسته‌ایم به آنچه وعده داده بودیم، عمل کنیم، به‌دلیل مشکلات خارج از مجلس است.

او توضیح داد: مشکلات ما ساختاری است. بسیاری از مسائل هست که در دست نمایندگان مجلس نیست و خارج از اختیارات نمایندگان است. به‌عنوان نمونه، در تصویب لوایح مربوط به FATF مجلس تلاش خود را کرد، اما باقی کار در دست مجلس نبود. بیرون از مجلس مانع درست کردند و ما دیگر کاری از دستمان برنمی‌آمد، جز بیان تذکر.

بادامچی با بیان اینکه «ما در مجلس تلاش کردیم آنچه قانون حکم کرده، انجام دهیم، اما همه‌چیز در اختیار ما نیست» افزود: بسیاری از گره‌‌ها خارج از مجلس درست می‌شود که خارج از اختیارات نمایندگان مجلس است. موانع بیرون از مجلس باعث شده عملکرد مجلس دهم آن‌طور که مردم انتظار داشتند، نباشد.

این عضو فراکسیون امید مجلس شورای اسلامی گفت: بیشتر مشکلات ما به دلیل ضعف‌های ساختاری است. باید این موانع برطرف شود تا هر نهاد و دستگاهی در جای خود مؤثر و کارآمد باشد.

بادامچی در پاسخ به این سؤال که پیش‌بینی‌اش از انتخابات مجلس آینده چیست و آیا لیست اصلاح‌طلبان مانند دور گذشته می‌تواند موردقبول مردم واقع شود گفت: من نمی‌توانم پیش‌بینی کنم؛ کار سختی است.

منبع: ایرناپلاس

💬🔸نایب‌رییس کمیسیون اجتماعی مجلس:

🔹مشکلات فعلی سازمان بازنشستگی محصول سومدیریت‌ دوره‌های گذشته است

🔹مدیران فعلی برای حل مشکلات بازنشستگان تلاش های زیادی می‌کنند

🔹مشکل اصلی، سیستم ناکارآمد هست حتی اگر بهترین فرد هم منصوب شود، باز هم نمی‌تواند با این ساختار نادرست کار کند

🔹اغلب شرکت‌های سازمان‌های بازنشستگی ورشکسته‌اند

🔹باید طرح جدیدی برای بازسازی و اصلاح نظام تامین اجتماعی و بازنشستگی طراحی شود

👤 محمدرضا بادامچی، در گفتگو با تابناک درباره مشکلات اظهار داشت:

🔸سازمان‌های دولتی ما غالباً سازمان‌های کهنه و فرسوده‌ای هستند. سازمان بازنشستگی نیز از این موضوع مستثنا نیست. این سیستم‌ها باید اصلاح گردد در غیر این صورت توانمندترین فرد کشور را هم در آن منصوب کنیم، نمی‌تواند کاری از پیش ببرد.

🔸نماینده مردم تهران، ری، اسلامشهر، شمیرانات و پردیس در مجلس گفت: مدیر فعلی سازمان بازنشستگی عملکرد بدی ندارد بلکه سیستم به‌گونه‌ای است که کار را به مسیرهای دیگر می‌برد. تأمین اجتماعی در دنیا وضعیت کشور ما را ندارد، هرچند که قانون تأمین اجتماعی یک قانون جامع است اما مشکلات جامعه جدید چیزی نیست که اکنون پیگیری می‌شود.

🔸رییس فراکسیون کار ادامه داد: باید کار را به سمت این جامعه هدایت کنیم و طرح جدیدی در این زمینه‌ها داشته باشیم. از زمانی که مدیریت این سازمان تغییر کرده است کارهایی صورت گرفته است اما همان‌طور که گفته شد سیستم اجازه کار بیش از این را نمی‌دهد.

🔸وی گفت: غالب شرکت‌های زیرمجموعه سازمان‌های بازنشستگی زیان‌ده هستند و حتی بودجه خود سازمان را نیز تأمین نمی‌کنند و تنها یک‌میزان بسیار جزئی از بودجه موردنیاز خود را تأمین می‌کنند. بنابراین نیاز به بازسازی و بازتعریف سازمانی در آن‌ها وجود دارد.

🔸بادامچی درباره مشکلات مدیریتی سازمان‌های بازنشستگی تشریح کرد: متأسفانه مدیران گذشته در این سازمان تنها به انجام کارهای روزمره بسنده کرده‌اند و از آنجایی‌که همیشه پول داشته‌اند درگیر کارهای دیگر نشده‌اند. از سوی دیگر دولت‌ها نیز همیشه از آن‌ها پول قرض کرده‌اند و اکنون اوضاع به این صورت شده است. به‌شدت نیاز به این هست که کارهای نو و جدید در این سازمان‌ها صورت گیرد.

🔸این نماینده مجلس در پایان گفت: سازمان بازنشستگی محصول سومدیریت در دوره‌های گذشته است. این سازمان با وجود درامد‌های بالایی که داشتند، به دلیل سومدیریت در دولت های گذشته بخصوص دولت هشتم و نهم به این وضع دچار شده اند. البته در سالهای اخیر تلاش‌های زیادی برای حل مشکل بازنشستگان شده است. برای مثال تلاش‌های زیادی می شود که حقوق بازنشستگان به موقع پرداخت شود در جهت رفاه بازنشستگان نیز اقداماتی شده ولی هنوز کم است و باید تلاش شود تا بیش از این از این قشر حمایت گردد.

کارآفرین‌ها از حمایت و نقدینگی محروم‌اند!

🗣رئیس فراکسیون کار در نشست ستاد ساماندهی مشاغل خانگی در وزارت کار، تعاون و رفاه اجتماعی گفت:

🔹در کشور ما زنان سرپرست خانوار، جمعیت قابل توجهی دارند. می‌توان آن‌ها را با توانمندی و حمایت های مستمر مالی و آموزشی ساماندهی کرد.

🔹در این نشست که با حضور محمد شریعتمداری وزیر کار، تعاون‌و رفاه اجتماعی برگزار شد، بادامچی با تاکید بر ضرورت هدفمند کردن کمک‌های دولتی به مددجویان‌ گفت: نیازمندان نباید همیشه به‌صورت مستمری بگیر در جامعه باقی بمانند. خیلی از اینها به لحاظ جسمی سالم هستند و می‌توانند کار کنند. این بستگی به ما دارد که چقدر به آن‌ها آموزش بدهیم و چطور حمایت کنیم تا بتوانند روی پای خود بیاستند. برای مثال، می‌توانیم امکانات لازم را برای عرضه تولیدات آن‌ها به‌صورت زنجیره‌ای کمک کنیم.

🔹رییس فراکسیون کار به ظرفیت.های منطقه‌ای اشتغال اشاره کرد و‌گفت: در کشورهای اوراسیا نزدیک به ۲۰۰ میلیون بازارچه وجود دارد که ما می‌توانیم با ایجاد کانالهایی مشترک، مشاغل خانگی را تقویت کنیم.

🔹وی تاکید کرد: درست است که ارزش هر کشور به منابع طبیعی است ولی می‌توانیم در کنار این منابع به منابع انسانی کمک کنیم و با سرمایه‌های کوچک بخش اعظمی ساماندهی کنیم.

🔹بادامچی به ناکارآمد بودن تحصیلات دانشگاهی در رفع مشکل اشتغال گفت: جای تاسف است که امروز ۴۰ درصد افراد جویای کار دارای مدارک فوق لیسانس و حتی دکتری هستند و این فاجعه دارد، به نصف بیکاران موجود در کشور می‌رسد

🔹رییس فراکسیون‌ کار به مشکلات مراکز فنی و‌حرفه‌ای اشاره کرد و اظهار داشت: در پی بازدیدی که از مراکز آموزشی فنی و حرفه‌ای داشتم، متاسفانه شاهد بودم که این مراکز مواد اولیه نداشتند فضا، دستگاهی های آموزشی و مربی همگی آماده بودند ولی مواد اولیه موجود نبود به طور مثال در رشته جوشکاری، الکترود و ورق موجود نبود و کارآموز ناچار بود با هزینه شخصی خودش این مواد اولیه را فراهم کنم تا بتواند یاد بگیرد.

🔹نایب‌رییس فراکسیون کار در ادامه به ضرورت تامین مالی قوانبن حمایت از مشاغل خانگی اشاره کرد  و‌ گفت: با تامین مالی مسئله مشاغل خانگی، می‌توانیم در خیلی از جاها در کشور صرفه جویی کنیم. اگر آقای شریعتمداری نتواند چنین کاری کند قطعا هیچ وزیر دیگری قادر به انجام چنین کاری نخواهد بود

🔹وی به وضعیت غیرمتعارف کارگاه‌های کوچک و‌ مشکلات بنگاه‌های خصوصی اشاره کرد و اظهار داشت: متاسفانه مسئولین تصمیم گیر نمی‌دانند این کارگاه‌ها چه مشکلاتی دارند. کارآفرین‌ها از نقدینگی، درآمد و حمایت محروم است و این مسئله باعث بوجود آمدن مشکل در مسیر کسب و کار شده است

💬🔸محمدرضا بادامچی در گفتگو با خانه ملت:

تصویب لوایح CFT و پالرمو ثبات و امنیت را به بازار برمی‌گرداند

🔹نایب رئیس کمیسیون اجتماعی مجلس با بیان اینکه اگرچه تصویب دو لایحه‌ای CFT و پالرمو چاره همه دردها نیست اما تصویب این دو لایحه در کنار حل مشکل مدیریت داخلی، ثبات و امنیت را به بازار برمی‌گرداند.

🔹محمدرضا بادامچی در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری خانه ملت با اشاره به صف‌های طویل ایجاد شده برای خرید گوشت قرمز، گفت: شاید تعجب‌برانگیز باشد اما تصویب دو لایحه‌ای CFT و پالرمو که اکنون در مجمع تشخیص نظام در انتظار تعیین و تکلیف هستند می‌توانند ثبات، اعتماد و نشاط اقتصادی را به کشور باز گردانند.

♦️تصویب لوایح CFT  و پالرمو ثبات و امنیت را به بازار برمی‌گرداند

🔹نماینده مردم تهران، ری، شمیرانات، اسلامشهر و پردیس در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه با تصویب دو لایحه‌ایCFT و پالرمو ثبات و امنیت علاوه در بازار کالاهای اساسی بلکه در بازار بورس، طلا، نفت و... نیز به وجود می‌آید، ادامه داد: در این مقطع زمانی تصویب این دو لایحه به جهانیان نشان می‌دهد ایران به طور قانونی با تروریسم مبارزه می‌کند.  

♦️تمام کالاهای اساسی به کفایت در کشور اندوخته شده‌اند/دلیل گرانی‌ها؛التهابات و هیجانات تحمیل شده به بازار

🔹وی افزود: به گفته مسئولان وزارت جهاد کشاورزی تمام کالاهای اساسی به کفایت در کشور اندوخته شده‌اند لذا آنچه سبب افزایش قیمت‌های افسارگسیخته کالای همچون گوشت قرمز طی چند روز از کیلوی 80 تومان به 100هزار تومان و بالاتر شده، التهابات و هیجانات تحمیل شده به بازار است.

🔹عضو فراکسیون امید مجلس معتقد است با امید به آینده و ایجاد آرامش روانی فرصتی بیشتری برای بازسازی بازار بدست میاید.

♦️تصویب دو لایحه‌ای CFT و پالرمو چاره همه دردها نیست

🔹بادامچی اضافه کرد: با تمام این توصیفات تصویب دو لایحه‌ای CFTو پالرمو چاره همه دردها نیست چراکه دلایل مهم دیگری همچون قاچاق دام، بی‌کفایتی و ناتوانی برخی از مسئولان در واردات و عرضه درست گوشت و دیگر محصولات اساسی نیز در ایجاد این شرایط تاثیرگذار است هرچند تصویب لوایح CFT و پالرمو از پارامترهای بسیار مهم حل مشکل به شمار می‌آیند.

♦️دلیل اصلی ناامنی‌های اقتصادی از بازارهای جهانی منشاء می‌گیرد

🔹وی ادامه داد: بازارهای مهم جهانی منتظر تصمیم ایران در عرصه‌های جهانی هستند و به‌یقین یک تصمیم بهتر بهانه را از دست دشمنان می‌گیرد و دلیل اصلی ناامنی‌های اقتصادی کشور از همین بازارهای جهانی منشاء می‌گیرد چراکه ایران را از مبادلات خود حذف کرده‌اند اما با بستن راه‌های این سوءاستفاده می‌توان وضعیت را بهتر کرد.

♦️دو هفته قبل ۸۳ هزار تومان گوشت خریدیم

🔹نایب رئیس کمیسیون اجتماعی مجلس در پاسخ به این پرسش که آخرین بار کی گوشت خریده است، گفت: دو هفته قبل به میزان ۸۳ هزار تومان از سازمان گوشت این محصول را خریداری کردم.