ری قلب فرهنگی تهران بزرگ است اما در سایه تهران‌ کمتر در کانون توجه است. جایگاه ویژه تاریخی و فرهنگی، مردم پرشمار و نجیب و مشکلات متنوع آن ایجاب می‌کند به صورت ویژه مورد توجه قرار گیرد. طرح تفکیک انتخابات شورای اسلامی و انتخاب شهردار آن توسط این شورا، در دستور کار قرار گرفته است.

💬🔸 بشنوید| بادامچی: از سیل گسترده درس بگیریم و برای مدیریت بحران، فکری بکنیم.


👤 سه‌نقطه درباره درس‌های بحران سیل گفت:

🔹 سیلاب اخیر هشداری برای ما بود. باید با اتخاذ تدابیر حرفه‌ای، بتوانیم خود را برای بحران‌های بزرگ آماده کنیم.

🔹 نایب رییس کمیسیون اجتماعی افزود: چندگانگی در تصمیم‌گیری، ناهماهنگی‌های مدیریتی، عدم آمادگی، تصمیم‌های دقیقه نود، از نقاط ضعف ما در نحوه مواجهه با بحران بود.

🔹 این‌نماینده اصلاح‌طلب و عضو فراکسیون امید گفت: فراکسیون امید مجلس، حسب وظیفه خود در قبال ملت، با تشکیل ستاد بحران، حل مشکلات و تامین نیازمندی‌های آنان را تعقیب می‌کند و تا حل تمام مشکلات و بازگشت مردم به زندگی عادی، این ستاد برقرار خواهد بود.

🔚بادامچی در پاسخ به خبرنگار سه‌نقطه درباره تاخیر در حضور نماینده کوهدشت در مناطق سیل‌زده گفت:

🔹 آقای ملکشاهی از نمایندگان فعال و و خوب مجلس هستند. حتما توضیحات خود را دارند. البته مجلس به نحوه فعالیت نمایندگان نظارت می‌کند و اگر نمایندگان کم‌کاری کنند، رسیدگی می‌کند.

رمز و راز #رونق_تولید و #توسعه_تولید_ملی، حمایت از کارآفرین‌ها و رفع انواع موانع تولید است. برای تحقق شعار سال۹۸، باید مسیر کارآفرینی هموار شود، قوانین کندکننده یا ضد تولید، اصلاح و به قوانین حمایتی تبدیل شود. با ابتنا به حقوق کارآفرین ها، می توان به عبور کشور از بحران، امید بست.

💬🔸بهار محملی برای زایش زیبایی‌ها و رویش آرامش است و نوید پایان عصر سرد و زمستان زمخت.

🌱نوروز، بهانه‌ای زیبا برای نوپوشی و نواندیشی‌ است و زمانی مقرر برای برانداختن‌ طرحی نو.

🌱بهار، سرود تداوم زیستن است و تبریک نشانه‌ای از «وجود» داشتن و «موجود» بودن است.

🌱تقارن میلاد امام خوبان، ولی خدا، حضرت ابوتراب، علی علیه السلام با نوروز باستانی و بهار حیات، بسان پیوندی میان زمین و آسمان و است.

🌱تبریک ولادت کسی که قطع یقین بشریت بدون نام بلند او، از منبع معرفتی و الگوی عالی‌مرتبه‌ای محروم می‌شد، بغض‌آمیز، غرورآفرین و حیات‌بخش است.

🌱تأسی به میراث فکری و عملی مولود کعبه بیش از هر زمانی نیاز روز ما است. مدیران جامعه‌‌ای که اکنون گرفتار تحریم‌های ظالمانه است، باید به بازسازی عدالت، مردم‌دوستی و کارآمدی دولت علوی بپردازند و بیش از هر چیزی به حفظ حقوق مردم توجه کنند.

🌱میلاد حضرت علی علیه السلام، روز مرد، روز پدر، عید نوروز و آغاز بهار را به هموطنان عزیز و‌ به خصوص به مردم شریف حوزه انتخابیه‌ام تبریک می گویم و برای همه مردم، سالی سرشار از سلامتی، آرامش و‌‌ زیبایی آرزو می کنم.

🌱امید که ایران عزیزمان در مسیر بالندگی، توسعه و پیشرفت، سال ۹۸ را به رغم وجود مشکلات متنوع، با قدرت ‌ صلابت و‌ سربلندی سپری کند.

✍️محمدرضا بادامچی، نماینده مردم شریف تهران، ری، شمیرانات، اسلامشهر و‌ پردیس و نایب‌رییس کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی

💬🔸محمدرضا بادامچی در بازدید از اسنپ:

🔹استارتاپ ها مسیری مطمئن و در دسترس برای اشتغال پایدار است.

🔹باید موانع قانونی از مسیر توسعه استارتاپ‌ها برداشته شود و تسهیلات ویژه برای کارآفرینان این خوزه ارائه شود.

💬🔸محمدرضا بادامچی رییس فراکسیون کار در بازدید از کارخانه مهرگیاه:

🔹خلاقیت کارآفرینان کشورمان در بهره‌بردن از ظرفیت‌های زیست‌بوم ایرانی برای توسعه کارآفرینی جای تقدیر دارد.

🔹باید با حمایت از کارآفرینان صنایع بومی، عرصه را برای عرضه کالاهای ایرانی در بازار جهانی باز کرد.

💬🔸بازدید محمدرضا بادامچی، نایب‌رییس کمیسیون اجتماعی مجلس از کارخانه تشک رویال آسایش:

🔹مجموعه دولت و‌ مجلس باید با حمایت و معرفی کارآفرینان خلاق، جامعه را به سوی اشتغال پایدار در بخش خصوصی سوق دهند.

حمله تروریستی و نژادپرستانه #نیوزیلند در آغازین روزهای ماه مبارک رجب، کام جهانیان و بخصوص مسلمانان را تلخ کرد. کشتار نمازگزاران #مسجد_النور توسط شهروند استرالیایی نشان می‌دهد که کشورهای غربی باید درخصوص اصلاح افکار عمومی شهروندان خود درباره مسلمانان کار کنند.

#NewZealandShooting

قوانین حمایتی درباره کارآفرینان کارساز نیستند

متاسفانه در بودجه سال آینده به رفع موانع تولید توجه نشده است

نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی در ادامه از بی‌اعتنایی برخی مسئولان به عقب.ماندگی کشور انتقاد کرد و گفت:
ما مسئولان، به پیشرفت کشورهای دیگر که تا چند سال پیش، شوره‌زاری بیش نبودند، بی‌توجه هستیم. چین چهل سال پیش ۱۵۰ میلیارد دلار تولید ناخالص ملی داشت. این آمار هم‌اکنون هشتاد برابر شده است‌. در این میان، ما نه تنها رشد نکردیم بلکه منابع خود را از جمله آب را از بین بردیم.

نایب‌رییس کمیسیون اجتماعی در ادامه بر ضرورت توجه کمیته امداد، سازمان بهزیستی و دیگر سازمان‌های مرتبط با جامعه معلولان به مرکز توانا و مجموعه تولیدی فیروز  تاکید کرد و اظهار داشت:  وضعیت آسیب‌های اجتماعی در کشور ایجاب می‌کند که  سازمان بهزیستی، کمیته امداد و سازمان‌های مرتبط، قبل از اقدامی به یک تغییر نگرش جدی در برنامه‌های خود بپردازند. در این نهادها بعد حمایتی، توانمندسازی و اشتغال‌زایی می‌لنگد. آن‌ها منابع خوبی در اختیار دارند اما الگوی مناسب و موجهی برای راه‌اندازی شیوه‌های کارآفرینی ندارند. مرکز معلولین توانا می‌تواند این الگو و تغییر بینش را به آن‌ها ارائه کند.

وی تصریح کرد: قرار بود کمیته امداد یک کانون زایشی بشود. نه اینکه تا چهل سال بعد پول پخش کند. تقسیم پول میان فقرا، جامعه را فقیرتر می‌کند باید آن‌ها را همچون مرکز توانا، توانمند کنیم تا بتوانند روی کار خود بیاستند.

محمدرضا بادامچی در ادامه از وجود مشکلات قانونی دربرابر سمن‌های حوزه کارآفرینی و حمایتی انتقاد و گفت: ما در کشورمان با باتلاق قوانین مواجه هستیم.‌ کسی به قانون توجه نمی‌کند. متاسفانه قوانین حمایتی از تولید ملی و‌ کارآفرینی کارساز نبوده است. کارآفرین‌ها تنها مانده‌اند.

وی گفت: سیستم اداری برای راه اندازی امور مردم ایجاد شده اما متاسفانه آنقدر ضعیف است که مانع حرکت چرخ های توسعه و کارآفرینی شده و بزرگترین آسیب را به مردم‌ می‌زند.

بادامچی در پایان بر عزم نمایندگان برای حل مشکلات کارآفرینان به‌خصوص کارآفرینان حوزه معلولان اشاره کرد و گفت: ما در تمام‌ مسیر از تصویب و ارتقای قوانین حمایتی تا نظارت بر اجرای درست قانون، در کنار کارآفرینان و‌معلولان هستیم. البته باید نهادهای اجرایی با نگرش صحیح به جامعه معلولان و‌ کارآفرینان، لوایح نتیجه‌بخشی به مجلس بیاورند. باید برای ارتقای وضعیت کارآفرینان، همه دستگاه‌ها، دست به کار شوند.

ما پیرامون کشورمان بیش از پانصد میلیون نفر جمعیت داریم که باید طرق دوستی و روابط اقتصادی را جایگزین اختلاف‌ها کنیم و‌ نگذاریم ماجراجویی‌ های دشمنان ایران بر روابط ما با همسایگان تاثیر بگذارد.
باید برای جذب سرمایه‌های آنان و به دست آوردن بازار بکر پانصد میلیونی همسایگان، در ترسیم سیاست‌های صلح‌ طلبانه بکوشیم و از این راه، هزاران شغل پایدار ایجاد کنیم.
یادمان نرود که آرمان ما رسیدن به وحدت جهان اسلام بود. این آرمان انقلابی افزون بر اینکه مقوله‌ای فرهنگی است، به‌صورت مستقیم با معیشت ما گره خورده است.
می‌توان تنها با اتکای عملی و‌ واقعگرایانه به این آرمان انقلابی، روی خط دیپلماسی وحدت، از یک سو بازار نیم‌ میلیاردی را به دست آورده و هزاران شغل ایجاد کنیم و از سوی دیگر از خشونت و‌ تهدیدهای متنوع امنیتی در جهان اسلام بکاهیم.
از دستگاه دیپلماسی و در رأس آن آقای دکتر ظریف می‌خواهم، استراتژی عملیاتی مشخصی را برای گسترش دیپلماسی اقتصادی در منطقه طراحی کنند و با کمک گرفتن از کارشناسان دلسوز و کاربلد، نقشه راه نفوذ دیپلماتیک و اقتصادی به بازار کشورهای همسایه را ارائه کنند.

اصلاحات اقتصادی باید با یکپارچه‌سازی خزانه‌داری و اصلاح نظام بودجه‌ریزی آغاز شود
نایب‌رییس کمیسیون اجتماعی مجلس امروز در صحن علنی مجلس به رعایت اصل ۵۶ قانون اساسی درباره اصلاحات اقتصادی تذکر داد. متن تذکر در ادامه می‌آید:

بسم ا... الرحمن الرحیم
با سلام خدمت ملت شریف ایران و همکاران محترم

مهمترین الزام حقوقی و عقلانی کشور جهت شفافیت نظام اقتصادی و تصمیم‌گیری و حرکت به سوی حکمرانی خوب،  لزوم #یکپارچگی_خزانه‌داری برای شروع #اصلاحات_اقتصادی برابر #اصل_53 قانون اساسی است، که به تغییر رفتار نهادهای عمومی حکومتی و مدیران دولتی منجر می شود.
تمام درآمدهای کشور باید به حساب خزانه‌داری واریز شود تا بتوانیم دخل و خرج و نحوه هزینه کرد و متعاقب آن تورم و فساد را کنترل کرده و با مدیریت از #پرداخت‌های_سلیقه‌ای و بدون برنامه جلوگیری نماییم.
آیا وقت آن نرسیده که #ردیف‌های_رانتی و #غیرکارآمد که در طول ادوار بودجه‌نویسی کشور ایجاد شده، حذف و ضرورت‌های اقتصادی عینی جامعه مورد توجه قرار گیرد؟
مجلس محترم باید با توجه به مصالح ملی کشور و همچنین #کاهش_نارضایتی و فشار کمتر به #سفره_مردم، بودجه سال 98 کشور را بررسی و در برابر تخصیص بودجه به نهادهای خاص که از #شفافیت و #پاسخگوئی لازم برخوردار نیستند، تصمیم_گیری نماید.
 بدیهی است از الزامات مهم بودجه امسال، ساماندهی #معافیت_مالیاتی و حذف برخی یارانه‌های پنهان و مهار #فرار_مالیاتی در شرایط رکود اقتصادی کشور می باشد.
همچنین دستگاه دیپلماسی بایستی با استراتژی عملیاتی مشخص، هر چه سریعتر نسبت به طراحی نقشه راه #نفوذ_دیپلماتیک و اقتصادی در #بازار_پانصد_میلیون_نفری همسایگان اقدام نماید.
یادآوری می‌نماید عقلانیت در بهبود دیپلماسی خارجی کشور و بهبود روابط تجاری و معنوی با همسایگان و جلوگیری از تشتت تصمیم گیری سیاست گزاران، با همراهی و اعتماد مردم بزرگ ایران، کشور را در آوردگاه تصمیمات بزرگ و اقدامات لازم، از خطر نجات خواهد داد.